EAN: 2000000305523
Produkt chwilowo niedostępny
Wysyłka 48h
Powiadomienie o dostępności
LAMINA VIGOR 55 jest nawozem zawierającym najwyższej jakości składniki pokarmowe łatwo przyswajane przez liście roślin oraz zawierające wyciągi z alg morskich Laminaria digitata pozyskiwanych z Oceanu Atlantyckiego w rejonie Brestu we Francji.
Skład chemiczny:
Terminy i dawki stosowania:
Uprawa |
Termin |
Dawka |
Jabłoń, grusza |
Po wytworzeniu pąków kwiatowych, w pełni kwitnienia, w fazie opadania płatków – wzrostu zalążków. |
3-5 l/ha |
Wiśnia, czereśnia, śliwa truskawka, malina, porzeczka |
Przed kwitnieniem, w pełni kwitnienia, bezpośrednio po kwitnieniu. |
3-5 l/ha |
Kukurydza |
W fazie 6-8 liści. |
3-5 l/ha |
Ziemniak |
Po wytworzeniu pokroju krzaka. |
3-5 l/ha |
Pomidor, papryka, ogórek |
Po wytworzeniu pąków kwiatowych, w pełni kwitnienia, koniec kwitnienia na pierwszych pędach. |
3-5 l/ha |
Pozostałe warzywa |
2-3 zabiegi co 10-14 dni w okresie intensywnego wzrostu. |
3-5 l/ha |
Rzepak |
Po ruszeniu wegetacji wiosennej, po wytworzeniu pąków kwiatowych, początek kwitnienia. |
3-5 l/ha |
Burak cukrowy |
W fazie 6-8 liści, przed zwarciem międzyrzędzi. |
3-5 l/ha |
Zboża ozime |
Jesienią po wytworzeniu 4-6 liści oraz wiosną po ruszeniu wegetacji i w fazie strzelania w źdźbło. |
3-5 l/ha |
Zboża jare |
Po wytworzeniu 6 liści i w fazie strzelania w źdźbło. |
3-5 l/ha |
EAN: 2000000305523
LAMINA VIGOR 55 jest nawozem zawierającym najwyższej jakości składniki pokarmowe łatwo przyswajane przez liście roślin oraz zawierające wyciągi z alg morskich Laminaria digitata pozyskiwanych z Oceanu Atlantyckiego w rejonie Brestu we Francji.
Skład chemiczny:
Terminy i dawki stosowania:
Uprawa |
Termin |
Dawka |
Jabłoń, grusza |
Po wytworzeniu pąków kwiatowych, w pełni kwitnienia, w fazie opadania płatków – wzrostu zalążków. |
3-5 l/ha |
Wiśnia, czereśnia, śliwa truskawka, malina, porzeczka |
Przed kwitnieniem, w pełni kwitnienia, bezpośrednio po kwitnieniu. |
3-5 l/ha |
Kukurydza |
W fazie 6-8 liści. |
3-5 l/ha |
Ziemniak |
Po wytworzeniu pokroju krzaka. |
3-5 l/ha |
Pomidor, papryka, ogórek |
Po wytworzeniu pąków kwiatowych, w pełni kwitnienia, koniec kwitnienia na pierwszych pędach. |
3-5 l/ha |
Pozostałe warzywa |
2-3 zabiegi co 10-14 dni w okresie intensywnego wzrostu. |
3-5 l/ha |
Rzepak |
Po ruszeniu wegetacji wiosennej, po wytworzeniu pąków kwiatowych, początek kwitnienia. |
3-5 l/ha |
Burak cukrowy |
W fazie 6-8 liści, przed zwarciem międzyrzędzi. |
3-5 l/ha |
Zboża ozime |
Jesienią po wytworzeniu 4-6 liści oraz wiosną po ruszeniu wegetacji i w fazie strzelania w źdźbło. |
3-5 l/ha |
Zboża jare |
Po wytworzeniu 6 liści i w fazie strzelania w źdźbło. |
3-5 l/ha |
SKU: 30552