Uprawa |
Jak stosować? Dawkowanie |
Kiedy stosować? |
---|---|---|
Warzywa kapustne |
2-4kg/ha w 500l wody |
1-3 zabiegi po wysadzeniu rozsady |
Ogórki, pomidor, papryka |
2-4 kg/ha w 500l wody |
1-3 zabiegi po wysadzeniu |
Warzywa korzeniowe |
2-4 kg/ha w 500l wody |
1-3 zabiegi od fazy 8 liści |
Cebula |
2-4kg/ha w 500l wody |
1-2 zabiegi od fazy 8 liści |
Drzewa owocowe |
2-4kg/ha w 500-1000l wody |
1-2 zabiegi po kwitnieniu |
Krzewy owocowe |
2-4kg/ha w 500-800l wody |
1-2 razy przed kwitnieniem |
Ziemniaki |
4-5kg/ha w 200-300l wody |
1-3 zabiegi od pokroju krzaka |
Rzepak |
3-5 kg/ha w 200-300l wody |
1-2 razy po ruszeniu wegetacji wiosennej |
Buraki cukrowe |
3-5kg/ha 300l wody |
1-2 zabiegi od fazy 6 liści do zwarcia międzyrzędzi |
Zboża |
3-5kg/ha w 300l wody |
1-2 zabiegi od krzewienia do końca strzelania w źdźbło |
Pozostałe uprawy |
2-4kg/ha w 300-500l wody |
W celu przyspieszenia wzrostu roślin |
